Autor: Juuli Laanemets • 1. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Parkimis- ja sõiduvõimalused Tallinnas Obama külastusajal

Täna, 1. septembrist kella 19.00-st alates kuni 3. septembri kella 20.00-ni piiratakse Tallinna vanalinnas, südalinnas ja kesklinnas sõidukite parkimist ajutiste peatumist keelavate liiklusmärkidega. EuroPark pakub erihindadega päevapileteid piirangutsooni lähiparklates.

EuroPark pakub 2 € päevapiletiga parkimist järgmistes parklates: Ahtri 3, Bussijaam, Jakobsoni 13, Juhkentali 19, Kuhlbarsi 28, Luha 18, Sadama parkla, Tartu mnt 50A/52, Toom-Kuninga 17 (1,6€/päev), Tuukri 1B, Uus-Sadama 11 ja 14. Avatud on ka kõik teised EuroPargi väliparklad ning Rävala Parkimismaja, sissesõitudega Rävala pst ning Kuke tn poolt.

Tornimäe Parkimismaja jääb klientidele 02.-03.09 avatuks, kuid sisse- ja väljapääs on võimalik vaid Maakri tänava poolt. Arvestada tuleb lisaajaga parkimismajja sisenemisel ja väljumisel, sest kõik sõidukid ja isikud läbivad enne parkimismajja sõitmist turvakontrolli.

Solarise Parkimismaja on suletud 03.09.2014 kl 6.00 – 18.00, antud ajal pole võimalik ka varem pargitud autodega majast väljuda. Tänavad, mida mööda Solarise majja autoga pääseb, on suletud. Kaubanduskeskus on klientidele avatud, kuid autodega pole siseneda – väljuda võimalik.

Politsei- ja Piirivalveameti teatel on 1. septembri õhtust 3. septembri õhtuni on parkimispiirangud järgnevad: Estonia puiesteel (Pärnu maantee ristmikust Teatri väljakuni), Teatri väljakul, Rävala puiesteel (Liivalaia tänavast Kentmanni tänavani), Maakri tänaval, Kentmanni tänaval (Rävala ja Estonia puiestee vahel), Sakala tänaval, Pronksi tänaval (Tartu ja Narva maantee vahel), Narva maanteel (Pronksi tänava ristmikust Weizenbergi tänavani); Kiriku platsil, Piiskopi, Toom-Kooli ja Rahukohtu tänaval ning Kiriku põigul; Weizenbergi tänaval, Mäekalda tänaval KUMU ees ja Koidula tänaval (Narva maanteest kuni Faehlmanni tänava ristmikuni).

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474