Autor: Juuli Laanemets • 3. september 2014

Tööinspektsioon koondab kolm regiooni juhti

Alates 8. septembrist muudab Tööinspektsioon oma senist struktuuri ja kaotab kolme piirkonna üksuste juhikohad.

Kõik regionaalsed kontorid ning tööinspektorite ametikohad jäävad alles, koondatakse kolm regionaalset juhti. Ida-, Lõuna-, Lääne piirkonna juhid lahkuvad Tööinspektsioonist ega jää organisatsiooni muid tööülesandeid täitma. Muutuse taga on korrakaitseseaduse muudatused, mis võttis regiooni juhtidelt õiguse vaideid lahendada. Edaspidi on see õigus inspektsiooni peadirektoril.

 Regionaalsel põhimõttel tegutsenud inspektsioonidelt üleminek funktsioonipõhisele struktuurile loob  tööinspektoritele, ametnikele ja teistele töötajatele võimaluse mobiilselt täita tööülesandeid kogu Eestis. See suurendab Tööinspektsiooni võimekust suunata lühiajaliselt ressursse ümber tegevusaladele ja maakondadesse, kus tööõnnetuste arv on oluliselt kasvanud.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806