• 03.09.14, 12:30
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Tööinspektsioon koondab kolm regiooni juhti

Alates 8. septembrist muudab Tööinspektsioon oma senist struktuuri ja kaotab kolme piirkonna üksuste juhikohad.
Kõik regionaalsed kontorid ning tööinspektorite ametikohad jäävad alles, koondatakse kolm regionaalset juhti. Ida-, Lõuna-, Lääne piirkonna juhid lahkuvad Tööinspektsioonist ega jää organisatsiooni muid tööülesandeid täitma. Muutuse taga on korrakaitseseaduse muudatused, mis võttis regiooni juhtidelt õiguse vaideid lahendada. Edaspidi on see õigus inspektsiooni peadirektoril.
 Regionaalsel põhimõttel tegutsenud inspektsioonidelt üleminek funktsioonipõhisele struktuurile loob  tööinspektoritele, ametnikele ja teistele töötajatele võimaluse mobiilselt täita tööülesandeid kogu Eestis. See suurendab Tööinspektsiooni võimekust suunata lühiajaliselt ressursse ümber tegevusaladele ja maakondadesse, kus tööõnnetuste arv on oluliselt kasvanud.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele