Autor: Juuli Laanemets • 3. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tööinspektsioon koondab kolm regiooni juhti

Alates 8. septembrist muudab Tööinspektsioon oma senist struktuuri ja kaotab kolme piirkonna üksuste juhikohad.

Kõik regionaalsed kontorid ning tööinspektorite ametikohad jäävad alles, koondatakse kolm regionaalset juhti. Ida-, Lõuna-, Lääne piirkonna juhid lahkuvad Tööinspektsioonist ega jää organisatsiooni muid tööülesandeid täitma. Muutuse taga on korrakaitseseaduse muudatused, mis võttis regiooni juhtidelt õiguse vaideid lahendada. Edaspidi on see õigus inspektsiooni peadirektoril.

 Regionaalsel põhimõttel tegutsenud inspektsioonidelt üleminek funktsioonipõhisele struktuurile loob  tööinspektoritele, ametnikele ja teistele töötajatele võimaluse mobiilselt täita tööülesandeid kogu Eestis. See suurendab Tööinspektsiooni võimekust suunata lühiajaliselt ressursse ümber tegevusaladele ja maakondadesse, kus tööõnnetuste arv on oluliselt kasvanud.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474