Autor: Juuli Laanemets • 11. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

8 Põhjamaade ja Balti riikide välisministrit kohtuvad Tallinnas

Kaks päeva kestval kohtumisel Tallinnas arutavad Eesti, Soome, Rootsi, Norra, Islandi, Taani, Läti ja Leedu välisminister Euroopa julgeolekuolukorda.

Täna ja homme, 11.-12. septembrini arutab välisminister Urmas Paet Põhjamaade ja Balti riikide kolleegidega regionaalset ja Euroopa julgeolekuolukorda ning viimaseid arenguid Ukrainas. Samuti on kõne all energiaküsimused piirkondlikust perspektiivist lähtuvalt ning olukord Süürias ja Iraagis. Veel räägitakse Põhjamaade ja Balti riikide koostöö tulevikust.

Tänavu on Põhja- ja Baltimaade koostöö (NB8 – Nordic-Baltic 8) eesistuja Eesti ning tuleval aastal on selleks Taani.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474