Autor: Juuli Laanemets • 11. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Korduvalt põlenud koolimaja Mustamäel lammutatakse 

Mustamäe linnaosa allkirjastas lepingu palju kordi põlenud, Akadeemia tee 30 tühjalt seisva koolimaja lammutamiseks.

Mustamäe linnaosa vanem Helle Kalda ütles, et iga koolihoone lammutamine on moraalselt äärmiselt raske. „Kahjuks ei jäänud muud üle, sest konstruktsioonid olid ammu varisemisohtlikud. Mul on hea meel, et jõudsime meie jaoks niivõrd olulise lepinguni ja linnaosale viimasel ajal nii palju muret põhjustanud koolihoone saab lähiajal lammutatud. Parima pakkumise tegi riigihankel OÜ Jäätmeproff, kes alustab tööd juba järgmisel nädalal ja lõpetab 1. novembriks,“ sõnas Kalda.  

Jäätmeproffi esindaja  Silvar Algpeus ütles, et neil on tulnud koolimaju ennegi lammutada, näiteks Vaivara koolihoone, mis sai põlengus nii palju kannatada, et taastamine ei tasunud ära.

Kalda sõnul pooldab Jäätmeproff  rohelist mõtteviisi. „Ettevõte suhtus väga positiivselt meie mõttesse lasta hoone kasutuskõlblikud osad – uksed-aknad jne – taaskasutusse, mille vastu  on huvi tundnud nii firmad kui linnaosa elanikud,“ ütles Kalda.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474