Autor: Juuli Laanemets • 11. september 2014

Korduvalt põlenud koolimaja Mustamäel lammutatakse 

Mustamäe linnaosa allkirjastas lepingu palju kordi põlenud, Akadeemia tee 30 tühjalt seisva koolimaja lammutamiseks.

Mustamäe linnaosa vanem Helle Kalda ütles, et iga koolihoone lammutamine on moraalselt äärmiselt raske. „Kahjuks ei jäänud muud üle, sest konstruktsioonid olid ammu varisemisohtlikud. Mul on hea meel, et jõudsime meie jaoks niivõrd olulise lepinguni ja linnaosale viimasel ajal nii palju muret põhjustanud koolihoone saab lähiajal lammutatud. Parima pakkumise tegi riigihankel OÜ Jäätmeproff, kes alustab tööd juba järgmisel nädalal ja lõpetab 1. novembriks,“ sõnas Kalda.  

Jäätmeproffi esindaja  Silvar Algpeus ütles, et neil on tulnud koolimaju ennegi lammutada, näiteks Vaivara koolihoone, mis sai põlengus nii palju kannatada, et taastamine ei tasunud ära.

Kalda sõnul pooldab Jäätmeproff  rohelist mõtteviisi. „Ettevõte suhtus väga positiivselt meie mõttesse lasta hoone kasutuskõlblikud osad – uksed-aknad jne – taaskasutusse, mille vastu  on huvi tundnud nii firmad kui linnaosa elanikud,“ ütles Kalda.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806