Autor: Juuli Laanemets • 11. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinnas on lubatud avalikult juua Toompeal ja Kadriorus

Tänasest on määruse Riigi Teatajas ilmumisega keeld Tallinna avalikus ruumis alkoholi tarbida ametlikult jõustunud. Määrus teeb vaid kaks erandit, eraldades vabas õhus napsitada soovijaile kaks piirkonda, Toompea ja Kadrioru pargi.

Tallinna linna haldusterritooriumil on alkoholi tarbimine lubatud üksnes Toompeal Falgi tee, Toompea tänava, Toom-Kooli tänava, Kiriku tänava ja Rahukohtu tänava vahelisel alal ning Kadriorus J. Poska tänava, A. Weizenbergi tänava, Mäekalda tänava ja Narva maantee vahelisel alal.

Neis piirkondades  on juba paigaldatud ka alkoholi tarbimist lubavad märgid. Avalikus kohas joomist lubaval märgil on kujutatud kollasel taustal sinine õllepudel ja sinine veinipokaal.

Alates 1. juulist 2014 on Eesti Vabariigis lubatud avalikes kohtades alkohoolsete jookide tarbimine mittehäirival viisil.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474