Autor: Juuli Laanemets • 19. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus ladu võimaldab halduskulud hoida madalal

Logistika Pluss kolis Irus asuvasse uude lattu tänavu aasta alguses, vahetult pärast hoone valmimist. Lao projekteerides mõeldi pikalt kütte ja elektritarbimise peale, paindlikud lahendused andsin juba rahalist kokkuhoidu kevad-talvisel perioodil.

Ettevõtte peadirektori Toomas Orutari kinnitusel on uues majas päikesepaneelidega saadud kogemus niivõrd hea, et detsembris hakatakse paneele paigaldama ka Tallinnas Punasel tänaval olevale vanale laohoonele.

Logistikaauudiste klubis toimus uues Logistika Plussi majas, kus on koos nii kontor kui ladu aga mõlemat saab kütta eraldi. Loe, Äripäeva logistikauudised.ee veebist kuidas saadi halduskulud kontrolli alla SIIT.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474