Juuli Laanemets • 19 september 2014

Uus ladu võimaldab halduskulud hoida madalal

Logistika Pluss kolis Irus asuvasse uude lattu tänavu aasta alguses, vahetult pärast hoone valmimist. Lao projekteerides mõeldi pikalt kütte ja elektritarbimise peale, paindlikud lahendused andsin juba rahalist kokkuhoidu kevad-talvisel perioodil.

Ettevõtte peadirektori Toomas Orutari kinnitusel on uues majas päikesepaneelidega saadud kogemus niivõrd hea, et detsembris hakatakse paneele paigaldama ka Tallinnas Punasel tänaval olevale vanale laohoonele.

Logistikaauudiste klubis toimus uues Logistika Plussi majas, kus on koos nii kontor kui ladu aga mõlemat saab kütta eraldi. Loe, Äripäeva logistikauudised.ee veebist kuidas saadi halduskulud kontrolli alla SIIT.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806