Autor: Juuli Laanemets • 19. september 2014

Uus ladu võimaldab halduskulud hoida madalal

Logistika Pluss kolis Irus asuvasse uude lattu tänavu aasta alguses, vahetult pärast hoone valmimist. Lao projekteerides mõeldi pikalt kütte ja elektritarbimise peale, paindlikud lahendused andsin juba rahalist kokkuhoidu kevad-talvisel perioodil.

Ettevõtte peadirektori Toomas Orutari kinnitusel on uues majas päikesepaneelidega saadud kogemus niivõrd hea, et detsembris hakatakse paneele paigaldama ka Tallinnas Punasel tänaval olevale vanale laohoonele.

Logistikaauudiste klubis toimus uues Logistika Plussi majas, kus on koos nii kontor kui ladu aga mõlemat saab kütta eraldi. Loe, Äripäeva logistikauudised.ee veebist kuidas saadi halduskulud kontrolli alla SIIT.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806