Autor: Juuli Laanemets • 25. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Glasstec klaasimessil tutvustatakse 50% energiasäästlikumat klaasi

 21.-24. oktoobril toimub Saksamaal Düsseldorfis maailma suurim klaasimess Glasstec, kus rahvusvaheline klaasitootja Guardian Industries demonstreerib uuenduslikke lahendusi klaastoodetes ning ärihoonete, eramute ja sisedisaini klaasmaterjali lahendusi.

 “Arhitektide, disainerite, ehitajate ja koduomanike jaoks on praegu väga põnevad ajad klaasi kasutamiseks nii toas kui väljas,” ütles Guardian Global Flat Glass Groupi president Kevin Baird. “Saame demonstreerida selliseid uuenduslikke klaastooteid ja -lahendusi, mis loovad tõelist lisaväärtust ja annavad kasutajatele selge konkurentsieelise,” lisas Baird.

Glasstecil näitab Guardian ärihoonete klaastoodete kõige värskemaid uuendusi. Ärihoonetele mõeldud tooteliin pakub suurepärast päikesekontrolli ning laia valikut värve ja tehnilisi omadusi.

Eluhoonetele mõeldud klaastooted suurendavad akende tõhusust läbi päikese ja energia kontrolli, UV tuhmumise kaitse, müra vähendamise ja turvalisuse. Madala emissioonivõimega ClimaGuard avatäited suudavad ilma low-E pinnakatteta klaasidel vähendada energiakadu kuni 50 protsenti. 

InGlass tootevalikus on tulevikkuvaatavad siseklaasilahendused, keerukas tehnoloogia InGlass loob tehnilise võimekuse, mida tavaline klaas pakkuda ei suuda – alates kriimustuskindlusest ja turvalisusest kuni valguskontrolli ja dušikaitseni.

Glasstec on maailma suurim klaasitootjate ja nende varustajate mess, kus ligi 1200 ettevõtet üle maailma tutvustavad uuendusi klaasitööstuses, klaasi töötlemise masinates ja seadmete ehituses ning klaasimisvaldkonnas. Glassteci ja sellega lähedalt seotud päikeseenergia tehnoloogia messi Solarpeq külastab ligi 43 000 inimest enam kui 80 riigist.

Guardian on USA päritolu erinevaid klaastooteid valmistav ettevõte, mille lahendusi kasutatakse ehitusmaterjalidena hoonetes, sisekujunduses ja autööstuses. SunGuard ® Solar Protection Glass võimaldab saavutada erinevaid päikesekiirguse tasemeid erinevates kliimatingimustes ja hoonedisainides. Ettevõte annab tööd 17 000 inimesele ja tegutseb Põhja-Ameerikas, Euroopas, Lõuna-Ameerika, Aasia, Aafrika ja Lähis-Ida.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474