Autor: Juuli Laanemets • 7. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PZU Kindlustus jõudis hüvitustega miljoni euroni

Aasta Eesti turul tegutsenud PZU Kindlustus jõudis oktoobri alguses makstud hüvitistes  1 miljoni euroni,  enamus summast moodustab liiklusõnnetuses kahju kannatanute hüvitised. .

PZU Kindlustuse jaetoodete müügijuhi Tarmo Lääne sõnul on Eesti elanikud PZU kaubamärgi omaks võtnud ning usaldavad siinsel turul noort kindlustusandjat oma riske maandama.  „Meie kliendibaas laieneb pidevalt. Kõige enam on seni huvi tuntud mõistagi liikluskindlustuse vastu, kuid palju kindlustatakse ettevõtete vara ja maismaasõidukeid, populaarne on ka reisikindlustus,“ lisas Lääne. Möödunud aastal Eesti turule laienenud PZU Kindlustusel on Eestis üle 50 000 kliendi.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474