Autor: Juuli Laanemets • 16. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu Võidu sillale lubatakse jalakäijaid

Tartu kesklinnas remonditava  Võidu silla Tasku kaubanduskeskuse poolses osas on uued sillapiirded paigaldatud ja alates kolmapäeva õhtust lubatakse sellele silla poolele jalakäijad.

Tartu linnavalitsuse teedeteenistuse juhataja Urmas Mets ütles, et silla Taskupoolses osas jätkub treppidel veel piirete puhastamine, millele järgneb nende värvimine. „See võib jalakäijate liikumise veidi ebamugavamaks teha, kuid otsustasime siiski inimesed silda ületama lasta, teise poole piirded saavad paika oktoobri lõpuks,“ kommenteeris Mets jalakäijate sillale lubamise otsust.

Täies ulatuses avatakse sild jalakäijatele ja sõidukitele 1. novembrist. Kuni 15. novembrini värvitakse sillaalused betoonosad ja remonditakse madala veeseisu tõttu ilmsiks tulnud Emajõe kaldakindlustuse kahjustused. Peale remonditööde lõppu on kavas Võidu sillale paigaldada uus atraktiivne dekoratiivvalgustus.

Remonditööd silla peal lõpevad 31. oktoobriks ja silla all 15. novembriks.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474