Autor: Juuli Laanemets • 27. oktoober 2014

Sikupilli parklas on öösel parkimine keelatud

Pühapäeva varahommikul sai mupo patrull info, et Sikupilli ostukeskuse parklas rikutakse  massiliselt kehtestatud parkimiskorraldust. Fikseeriti 53 autot, mis viibisid parkimisplatsil, kuigi parkimist keelavad märgid ei luba  kaubanduskeskuse sulgemise järgselt kuni hommikuse kaupluse avamiseni seal parkida.

„Ilmselt oli tegemist nädalavahetuse ja üle  tee asuvas Zelluloosi klubis toimunud üritusega, kus  Sikupilli parkla on lähedal asuv ning mugav paik parkimiseks. Samas on parkimist korraldavad märgid selgelt keelanud öise kaubanduskeskuse territooriumil parkimise ning sellest lähtuvalt tuli teha seaduse vastu eksinutele sellekohane meeldetuletus,“ selgitas mupo öine patrull.

Tallinnas, Sikupilli parklas on keelatud ajavahemikul 23.00-08.00 parkimine, seega liiklejad on kohustatud järgima kaubanduskeskuste parkimisaladele kehtestatud nõudmisi.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806