Autor: Juuli Laanemets • 27. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sikupilli parklas on öösel parkimine keelatud

Pühapäeva varahommikul sai mupo patrull info, et Sikupilli ostukeskuse parklas rikutakse  massiliselt kehtestatud parkimiskorraldust. Fikseeriti 53 autot, mis viibisid parkimisplatsil, kuigi parkimist keelavad märgid ei luba  kaubanduskeskuse sulgemise järgselt kuni hommikuse kaupluse avamiseni seal parkida.

„Ilmselt oli tegemist nädalavahetuse ja üle  tee asuvas Zelluloosi klubis toimunud üritusega, kus  Sikupilli parkla on lähedal asuv ning mugav paik parkimiseks. Samas on parkimist korraldavad märgid selgelt keelanud öise kaubanduskeskuse territooriumil parkimise ning sellest lähtuvalt tuli teha seaduse vastu eksinutele sellekohane meeldetuletus,“ selgitas mupo öine patrull.

Tallinnas, Sikupilli parklas on keelatud ajavahemikul 23.00-08.00 parkimine, seega liiklejad on kohustatud järgima kaubanduskeskuste parkimisaladele kehtestatud nõudmisi.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474