Autor: Juuli Laanemets • 30. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mustamäe saab Baltimaade moodsaima kobarkino

Rajatav  Mustamäe Keskus annab 13 000 ruutmeetrisest pinnast ligi poole kino ja teiste meelelahutust pakkuvate kohtade tarbeks. Kinooperaator Apollo teatas, et avab järgmisel aastal keskuses kuue saaliga kobarkino, mis mahutab ligi 800 külastajat.  

Apollo Kino juhatuse esimehe Mauri Dorbeki sõnul on Mustamäele rajatav kuue saaliga kobarkino osa Apollo meelelahutusmaailmast, mis kõrgub läbi keskuse nelja korruse. “Kino avamine Mustamäel on osa meie plaanist tõusta kolme aasta jooksul Eesti kinoturu kindlaks liidriks,” kommenteeris Dorbek. “Mustamäe elanikud on aastaid uut kino oodanud ning lõpuks avaneb neil võimalus oma kodukandis Baltimaade moodsaimas kobarkinos kvaliteetseid filmielamusi saada. Lisaks kinole avame keskuses ruumika raamatupoe ning kohvi- ja mahlabaari Blender,” sõnas Dorbek. 

Uus keskus rajatakse Sõpruse puiestee ja Mustamäe tee vahelisele alale, planeeritud avamisaeg on detsembris 2015.

Mustamäel avatav kino on Apollo kolmas kobarkino Eestis. Tallinna südalinnas asuvas Solarise keskuses opereerib Apollo seitsme saaliga kinokompleksi, mis mahutab ligi 1600 külastajat. Pärnus on ettevõttel 420-kohaline kolme saaliga kobarkino.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474