Autor: Juuli Laanemets • 7. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rõivas: gaasituru ühendamisel  astusime sammu edasi

Peaminister Taavi Rõivas kohtus täna Helsingis Soome peaministri Alexander Stubbiga. Ühiselt lepiti kokku edasised sammud, et jõuda riike ühendava gaasitoru rajamise kokkuleppeni.

„Tänane kohtumine oli samm edasi kokkuleppe saavutamise suunas,“ ütles peaminister Rõivas. „Kokkulepe on võimalik ning peame tegema kõik selleks, et Eesti ja Soome gaasivõrgud ühendada. Energiajulgeoleku suurendamine on elulise tähtsusega nii Eesti kui Soome jaoks ning peaministritena on meil kohustus kokkuleppe sõlmimisele kaasa aidata.“

Peaministrid kohtuvad uuesti 17. novembril ning seni saavad riikide majandusministeeriumid viimistleda leppe üksikasju. Peale seda, kui läbirääkimised Alexela ja Gasumi vahel liiva jooksid, on teema peaministrite tasemel tõstatamist soovitanud ka Euroopa Komisjon.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474