Autor: Juuli Laanemets • 18. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ohutuskonverents piltides

Vaata esinejatest ja konverentsil osalenutest pilte. Eriti kiideti praktilist töötuba, kus inimesed said proovida dialoogikaardi harjutust.

Eelmisel nädalal toimus haldusuudiste Ohutuskonverents, teiste seas esines Tööinspektsiooni töökeskkonna nõustamise osakonna juhataja Rein Reisberg, kelle sõnul esineb enim tööõnnetuste varjamist ehitussektoris. Teema tõsidusest annab aimu seik, et kui keskmiselt registreeritakse toimunud tööõnnetustest ainult 40%, siis ehituses on teavitamise number koguni 20%. Seega pälvib ehitusplatsides ausat tähelepanu ainult iga viies õnnetus.

Tööinspektsiooni töökeskkonna nõustamise osakonna juhataja Rein Reisberg
Autor: ÄP, Meelika Sander-Sõrmus
Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474