Autor: Juuli Laanemets • 18. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ohutuskonverents piltides

Vaata esinejatest ja konverentsil osalenutest pilte. Eriti kiideti praktilist töötuba, kus inimesed said proovida dialoogikaardi harjutust.

Eelmisel nädalal toimus haldusuudiste Ohutuskonverents, teiste seas esines Tööinspektsiooni töökeskkonna nõustamise osakonna juhataja Rein Reisberg, kelle sõnul esineb enim tööõnnetuste varjamist ehitussektoris. Teema tõsidusest annab aimu seik, et kui keskmiselt registreeritakse toimunud tööõnnetustest ainult 40%, siis ehituses on teavitamise number koguni 20%. Seega pälvib ehitusplatsides ausat tähelepanu ainult iga viies õnnetus.

Tööinspektsiooni töökeskkonna nõustamise osakonna juhataja Rein Reisberg
Foto: ÄP, Meelika Sander-Sõrmus
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474