• 18.11.14, 19:17
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Ohutuskonverents piltides

Vaata esinejatest ja konverentsil osalenutest pilte. Eriti kiideti praktilist töötuba, kus inimesed said proovida dialoogikaardi harjutust.
Eelmisel nädalal toimus haldusuudiste Ohutuskonverents, teiste seas esines Tööinspektsiooni töökeskkonna nõustamise osakonna juhataja Rein Reisberg, kelle sõnul esineb enim tööõnnetuste varjamist ehitussektoris. Teema tõsidusest annab aimu seik, et kui keskmiselt registreeritakse toimunud tööõnnetustest ainult 40%, siis ehituses on teavitamise number koguni 20%. Seega pälvib ehitusplatsides ausat tähelepanu ainult iga viies õnnetus.
Tööinspektsiooni töökeskkonna nõustamise osakonna juhataja Rein Reisberg
15 fotot
  • Tööinspektsiooni töökeskkonna nõustamise osakonna juhataja Rein Reisberg Foto: ÄP, Meelika Sander-Sõrmus

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele