1. detsember 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Energiatõhusale lasteaiale pandi nurgakivi

Täna, 1. detsembril pandi nurgakivi uuenevale Rakvere Rohuaia Lasteaiale, mis rekonstrueeritakse vähese energiakasutusega hooneks.

Aadressil Posti tn 29 asuva maja rekonstrueerimise eesmärk on vähendada kasvuhoonegaaside emissiooni, tõsta hoone energiatõhusust ning parandada inimeste elukeskkonda. Projekt viiakse ellu 2015. aasta suveks Eesti-Šveitsi koostööprogrammi toel.

2015. aasta suveks valmiva projekti maksumus on veidi üle 3 miljoni euro, millest üle poole on toetus Eesti-Šveitsi koostööprogrammist.

Autor: haldusuudised.ee toimetus

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474