Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 23. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ärikinnisvara haldusdirektor Rein: meil on rentnikke hällist hauani

Harjumaal Sauel asuva ärikinnisvara rentimisega tegeleva ettevõtte Remo KV üks omanik Rein Remmat rääkis oma neljandast pensionisambast.

Remma võttis 01.02.03 Merko Ehituse suuromanikult Toomas Annuselt üle ärihoone Sauel, aadressil Tule 21. Annus kolis Remma sõnul Merko Ehituse just sellisel meeldejääval kuupäeval Järvele, Tallinna. Täna rendib Remma ärihoones pinda 15 rentnikku, teiste seas näiteks Saksamaa metallist garaažiuste tootja Hörmann Eesti esindus, Eesti Aasta Ettevõtja 2014 Top Marine ja ka üks kirstuvabrik, mille toodang peamiselt eksporditakse.    

https://www.youtube.com/watch?v=WUAXr5vl_B8&feature=youtu.be

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474