21. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, millised on hetkel kõige populaarsemad suvilad

Suvekodude otsimine hoogustub portaalis esimeste soojade ilmadega. Kõige enam saavad vaatamisi suurlinnadest lühikese autosõidu kaugusel asuvad pakkumised.

Hetkel leiab portaalist suvilaid, kuhu piisab pere ja toidukraami kaasa võtmisest, et vaba nädalavahetust nautida, aga on ka rohkem tööd ning korrastust vajavaid suvilakrunte.

Kinnisvaraportaalis KV.EE on hetkel ligi 2000 maja, mida müüakse suvilana või talukohana. Kõik potentsiaalsed suvekodud ei ole suvila või taluna välja reklaamitud ning nii tuleb pakutava valikuga tutvuda ka majade kategoorias.

Kõige vaadatumad suvilad või talud on ennekõike kuni tunnikese autosõidu kaugusel suurlinnadest nagu Tallinn või Tartu, erandina on siin muidugi Saaremaa maakodude pakkumised, mis on ka portaalis väga populaarsed kuulutused. Põhja-Eestis saavad tähelepanu pakkumised, kus mererand on jalutuskäigu kaugusel, aga ka Saku ja Maardu on hinnatud. Lõuna-Eesti suvituspiirkonnad meelitavad maaliliste kuplite, saunaäärsete tiikide ja järvedega.

Kõige vaadatumate suvekodude pakkumiste hinnaklass jääb 45 000 euro juurde. Erakordselt heade hindadega ja soositud asukohtadega pakkumised saavad rohkesti vaatamisi. Hetkel üks vaadatuim suvila www.kv.ee/2407765.

Kui mõnd Saaremaa suvilat pakutakse  9000 euroga, siis kogub kuulutus kiirelt palju vaatamisi, aga kui seal müügis olev rookatusega palkmaja on vaid 10-ruutmeetrine, siis muidugi jääb kuulutus ilmselt pikemaks ajaks üles.

Suvilate ja maakodude hinnad erinevad väga suurel skaalal, on 1500-euroseid suvilaid ja võib endale soetada ka 950 000 eurot maksva suvila. Näiteks on hetkel kõige kallim suvila www.kv.ee/2376100

Kui on soov ise ehitada, meisterda ja restaureerida, siis näiteks Harjumaal tuleb selle eest välja käia umbes 20 000 eurot, pisut paremas seisus ja suurema maakodu saab endale soetada juba 30 000 euroga. Kui soov on aga juba sel jaanipäeval kutsuda pere ja sõbrad merelähedasse endisesse suvilakoropratiivi, ilma et peaks selleks eelnevalt mõned kuud ehitustöid teostama, siis tuleb juba välja käia umbes 60 000 euro suurune summa.

Mis siin salata, 65 000 euroga võid saada ka aastaringseks elamiseks sobiliku maja mõnda Eesti väikelinna või valda.

Hetkel vaadatuimad müügis olevad suvilad:

Pärl mulgimaa südames – restaureerija unistus!

www.kv.ee/2487861

Stiilne maakodu privaatsust ja loodust armastavale inimesele.

www.kv.ee/2305163

Müüa suure krundiga hoolitsetud suvila Tallinnast 20 minuti autosõidu kaugusel.

www.kv.ee/2396462

Müüa ilusa privaatse kinnistuga suvekodu hinnatud Salmistu mereäärses piirkonnas.

www.kv.ee/2407765

Kaunis ja vaikne kinnistu Saku lähedal

www.kv.ee/2446155

Müüa talu looduskaunis kohas Võrumaal

www.kv.ee/2167419

 

Autor: Kristiana Põld

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474