Autor: kinnisvarauudised.ee • 25. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jaanipäev möödus suuremate tuleõnnetusteta

Jaanipäev ei toonud päästajatele oluliselt suuremat väljakutsete arvu, samuti ei esinenud ka suuremaid metsa- ja maastikupõlenguid.

Jaanilaupäeval vajati päästjate abi 97 korral, neist 51 juhul oli tegemist tulekahjudega

ja 7 juhul mindi kustutama metsa/maastikutulekahjusid. Jaanipäeval oli päästekutseid kokku 72, neist tulekahjusid 25, sh metsa/maastikutulekahjusid 1. Tuleõnnetuste arv oli tavalise nädalavahetusega suhteliselt sarnane.

Aasta algusest on tulekahjudes hukkunud 28 inimest (aastal 2014 samal perioodil oli ukkunudi 27). Uppunuid on aasta algusest 12, mis on oluliselt vähem kui eelmise aasta samal perioodil, mil uppunute arv oli kokku 25, teatas Päästeamet.

Autor: kinnisvarauudised. ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474