Autor: Tõnu Toompark • 25. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna korterite müügipakkumisi 17% rohkem

Portaali KV.EE andmetel pakuti mai kuus Harjumaal müügiks 10 553 korterit. Neist müügipakkumistest enamus ehk 9140 asusid Tallinnas.

Harjumaa korterite müügipakkumiste arv kasvas aastaga 13%, Tallinnas aga koguni 17%.

Suuremates Tallinna lähivaldades on korterite müügipakkumisi aastataguse ajaga võrreldes valdavalt juurde tulnud. Nii on korterimüüjate vaheline konkurents portaali KV.EE andmetel kasvanud nii Maardu ja Paldiski linnas, Rae ja Saue vallas. Viimsis on korteripakkumiste arv aastaga kahanenud.

Korterite müügipakkumiste keskmine hind on pea kõikjal tõusnus. Tallinna korterimüüjad soovivad portaalis KV.EE aastatagusega võrreldes 5 protsendi jagu kõrgemat hinda. Harjumaa korterite keskmine pakkumishind kasvas aastaga 7% võrra.

Vaata müügipakkumiste statistikat KV.EE

.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474