Autor: Aira Tammemäe • 29. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaubanduskeskused vajavad pidevalt miljoneid

Viie aasta jooksul plaanime kaubanduskeskustesse investeerida miljoneid eurosid, rääkis E.L.L. Kinnisvara juhatuse liige Taavi Ojala.

E.L.L. Kinnisvaral on osalus Baltikumi 5 kaubanduskeskuses (Viru Keskus Tallinnas, Panorama keskus Vilniuses, Spice ja Spice Home keskused Riias ning Saules Miestas keskus Šiauliais) – kokku 148 000 ruutmeetrit üüripinda ning 550 üürnikku.

Loe Äripäeva teemaveebist kaubandus.ee , mida räägib E.L.L. Kinnisvara juhatuse liige Taavi Ojala üldisest kaubanduskinnisvara olukorrast, mida arvab T1 kaubanduskeskuse tulekust, kas plaanitakse laiendada tegevust Baltikumist väljapoole, kui pikk on rentnike järjekord nende keskustes ning kuidas nad üüri arvestavad.

 

 

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474