Autor: kinnisvarauudised.ee • 29. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pro Kapital alustab Tondi Elukvartali kolmanda hoone ehitusega

Kolmandas ehitusetapis valmib 31 korteriga viiekordne eluhoone. Tööde planeeritud valmimine on mai 2016.

Kolmanda ehitusetapi ehitustööde lepinguline maksumus on ligikaudu 2 miljonit eurot.

Nordecon AS ja AS-i Pro Kapital Grupp kontserni kuuluv ettevõte OÜ Marsi Elu sõlmisid 25.02.2014 ehituslepingu Tallinna Kristiine linnaossa rajatava Tondi Elukvartali ehitustööde teostamiseks. Ehitusleping on jagatud kolme etappi.

Esimeses ehitusetapis on veebruaris 2015 valminud 31 korteriga ja poolmaaaluse parklaga viiekordne eluhoone ning kvartali keskväljak. Lisaks rajati vajalikud teed ja väliskommunikatsioonid. Detsembris 2014 alustati teise ehitusetapiga, mille käigus valmib novembriks 2015 31 korteriga viiekordne eluhoone.

Marsi 3 on tänaseks 31st korerist müüdud 25 ja aasta lõpuks valmivas hoones Marsi 3b on 31st korterist müüdud 12. Marsi 3a, mille valmimine on planeeritud järgmise aasta maisse, on tänaseks 31st koretrist müüdud 4.

ASi Pro Kapital Grupp juhatuse esimehe Paolo Michelozzi on Tondi Elukvartali seniste müügitulemustega rahul. "Ostjate poolt on uus elukvartal hästi vastu võetud ning ostjate jätkuv huvi Tondi Elukvartali vastu andis meile kindlust alustada järjekordse hoone ehitustöödega. Tondi Elukvartalist saab valmimisel esimene Tallinna kesklinna lähedusse kerkiv terviklik linnaosa, mis ehitatud 21. sajandil ning seda tänapäevaste väärtuste kohaselt,“ kommenteeris Michelozzi.

Autor: kinnisvarauudised. ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474