Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 29. juuli 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Parimad fotod müügis kinnisvarast saab päiksega

Sandra Rugina on Tallinnas elav rumeenlanna, kes teenib fotograafina raha Soomes müüki tulevat kinnisvara pildistades. 

"Päikeselise ilmaga tehtud kinnisvarafotod on tõhusamad kui need, mis tehtud sombuse taeva all. Kui pildistada tuleb novembris-detsembris, pannakse akendele ja laudadele küünlad, mis peavad kiirgama soojatunne; eriti hea, kui korteris on kamin - sinna tehakse tuli, ja kamina ette põrandale pannakse pudel punast veini,"kommenteeris Rugina Eesti Ekspressis.

Ta lisas, et kui müügis opn täiesti tühi korter, kus ei ole mitte kui midagi, tarivad nad sinna täispuhutava madratsi, kuhu laotavad tekid ja padjad, voodi ette maha panevad lambanahad, ja tekile tuleb kandik ajalehe ja croissant'idega.

kuidas kinnisvara ostjale ihaldusväärsemaks muuta, lugege pikemalt Eesti Ekspressist

 

 

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474