Autor: kinnisvarauudised.ee • 4. august 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eriline leid: kaasaegne talu Tartumaal

Korralikult renoveeritud maakodu eest küsitakse ka korralikku hinda, näiteks 2010. aastal loodussõbralikult renoveeritud elamu eest Tartumaal Haaslava vallas.

Tupiktee lõpus paiknev privaatne kinnistu asub looduslikult kaunis piirkonnas, Tartust 25 kilomeetri kaugusel. Kinnistul paiknevad ruumikas kahekordne elumaja, kuur/panipaik, suveköök ja saunamaja. Kinnistul asub ka oma tiik, vilja- ja põlispuud, kasvuhoone ning peenrakastid. Lisaks on kinnistule rajatud koppel, kus on võimalik lambaid pidada.

Maja on maitsekalt renoveeritud ja viimistletud. Esimesel korrusel on kõigis tubades põrandakatteks tammelaud, köögis ja sanitaarruumides keraamilised plaadid. Siseviimistulusel on kasutatud savi - ja lubikrohvi, savi - ning linaõlivärve. Teise korruse põrandakattematerjalina on kasutatud männiplanku. Kuna maja on hästi soojustatud, kaasnevad elamisega väga madalad püsikulud. Hoonet kütab renoveerimistööde käigus paigaldatud maasoojuspump, lisaks on köögis puupliit soojamüüriga, elutoas kamin.

 

 

Vaata lisaks fotosid ja müügiinfot KV.ee lehelt

 

Autor: kinnisvarauudised. ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474