Autor: Aira Tammemäe • 13. august 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Avati uus kinnisvara ühisrahastuse projekt

Crowdestate avas Peetri aleviku elukondliku kinnisvaraarenduse ühisrahastuse, millega loodetakse kokku saada ligi pool miljonit eurot.

Objektid asuvad aadressil Kopli tee 44 Peetri alevikus, ning kinnisvaraarendus puudutab netopind kokku 4 x 102,1 m². Investoritele pakutakse tootlust 10,4 – 14,2% ja investeerimisperioodiks ligikaudu 18 kuud. Arendusprojektist teenitavate tulude väljamaksmine toimub vastavalt majaosade müügist laekuvale rahale 2016 aasta lõpus.

Crowdestate juhi Loit Linnupõllu sõnul on antud objekti puhul plussiks selle kinnistu asukoht. "Peetri linnapoolse osa ümber on äsjavalminud ja müüdud kaasaegsed ridaelamud ning väikesed kortermajad, kinnistu paikneb umbtee lõpus," kirjeldas Linnupõld. Samuti hindab ta selle maja planeeringut: "Ostja saab pigem 4-toalise maja, hästi optimeeritud siseplaneering ning pindala, suured päikesepoolsed terrassid."

Arendusprojekti finantseerimine toimub 100% Crowdestate investorite vahenditest ning pangalaenu ei kasutata.Projekti finantseerimine toimub laenulepingute vormis.

Projekti tulemist arvestatakse esmalt maha Crowdestate investoritele kuuluv 10% suurune eelisintress, järelejäänud kasum jaotatakse Crowdestate’i investorite (60%) ning ehitaja (40%) vahel.

Projekti ehitustöid teostab XO Investments OÜ, omanikujärelvalvet teostab Pro Advice OÜ ning müügitegevust korraldab Kaanon Kinnisvara OÜ.

Esimese kuue tunniga oli investeerijaid 84 ja investeeritud kogusumma 60 000€.

 

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474