Autor: kinnisvarauudised.ee • 30. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

USS Security tegi väärika diili

USS Security sõlmis Riigi Kinnisvara AS-ga lepingu valmimisjärgus oleva Eesti Rahva Muuseumi uue hoonekompleksi valvamiseks, valveteenuse lepingu kogumaksumus on ligi pool miljonit eurot.

Riigihanke tulemusel valitud turvafirma ülesandeks on panna alates 2016. aasta 1. jaanuarist hoones välja ööpäevaringne mehitatud valve, et muuseumi vara oleks kaitstud ja külastajate turvalisus tagatud. Kolmeaastase valveteenuse lepingu maht on 463 780 eurot.

Riigi Kinnisvara AS-le oli Eesti Rahva Muuseumi turvateenuse osutaja valik seni suurim üksikobjekt, millele korraldati riigihange. Kui tavapäraselt piirdub turvateenuse riigihankel võitja selgitamine hinnapakkumiste võrdlemisega, siis kõnealuse hanke puhul pidid omavahel võistlevad ettevõtted ka suuliselt kaitsma pakutud lahendusi ja tõestama oma teenuse kõrget kvaliteeti.

USS Security lõuna ja lääne regiooni juhi Kalev Intsi sõnul on Eesti Rahva Muuseumi valvamine ettevõttele väga vastutusrikas ja väärikas ülesanne.

“Kuigi külastajatele avab muuseum uksed alles aasta pärast, on juba praegu osaliselt alustatud üksikute suuremate eksponaatide sissekolimisega. Meie turvatöötajad hakkavad oma ülesandeid täitma nii ringkäikude kui videopildi jälgimisega.

Uut muuseumi projekteerides ja ehitades on just videovalve lahendusele suurt rõhku pandud. USS Security inimesed hakkavad hoones töötama Eesti tõenäoliselt ühe kvaliteetseima ja läbimõelduima videovalve süsteemiga.

Kuna hoone üheks oluliseks funktsiooniks on unikaalsete eksponaatide säilitamine, siis saavad seal olema ka tavakülastajatele keelatud alad, mis on ühtlasi ka kõrgendatud valve all,” lausus Kalev Ints.

Kalev Intsi sõnul on ettevõttel tuumikmeeskond muuseumile valveteenuse pakkumiseks juba olemas. “Siiski otsime oma tiimi veel häid inimesi, kes soovivad turvatöötajana selles põnevas projektis kaasa lüüa ning olla osa ajaloolisest ettevõtmisest.”

 

Autor: kinnisvarauudised. ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474