Juhan Lang • 9. oktoober 2015
Jaga lugu:

Tallinna Vee kohtusaagas saab viimaks selgust

Karl Heino Brookes, Tallinna Vee tegevjuht  Foto: Meeli Küttim

Aastaid Tallinna Vee ja konkurentsiameti vahel peetud tariifivaidlused saavad lähiajal uut selgust, sest halduskohus lubas neil päevil avaldada enam kui neli kuud tagasi tehtud kohtuotsuse selgitused.

„Tänase seisuga saan öelda, et asja menetlev kohtunik kinnitas, et otsuse põhjendava osa vormistamine on lõpusirgel ning ta plaanib sellega valmis saada selle nädala lõpuks,“ kinnitas Tallinna halduskohtu ja ringkonnakohtu pressiesindaja Anneli Vilu eile Äripäevale. „Sellele järgneb ka otsuse põhjenduste teatavakstegemine menetlusosalistele.“

Vilu selgitas, et kohtuotsuse põhjendava osa vormistamine on venima jäänud ühelt poolt asja mahukuse ja keerukuse tõttu, teisalt seepärast, et teisel poolaastal on kohtunik menetlenud tavapärasest suuremat hulka uusi kohtuasju, millest paljud on olnud kiireloomulised.

Tallinna halduskohus jättis 5. juunil rahuldamata AS Tallinna Vee kaebuse, milles vee-ettevõte vaidlustas konkurentsiameti vastuseisu vee hinna tõstmisele. Kuna esimese astme kohus jättis oma seisukoha põhjendamata, on see omakorda takistanud Tallinna Veel otsust ringkonnakohtusse edasi kaevata.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva.kiisler@aripaev.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Kristi Kool
Kristi KoolKinnisvarauudised.ee toimetajaTel: 53 003 098kristi.kool@aripaev.ee
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806rivo.habakuk@aripaev.ee