Autor: Juhan Lang • 9. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Vee kohtusaagas saab viimaks selgust

Karl Heino Brookes, Tallinna Vee tegevjuht
Foto: Meeli Küttim
Aastaid Tallinna Vee ja konkurentsiameti vahel peetud tariifivaidlused saavad lähiajal uut selgust, sest halduskohus lubas neil päevil avaldada enam kui neli kuud tagasi tehtud kohtuotsuse selgitused.

„Tänase seisuga saan öelda, et asja menetlev kohtunik kinnitas, et otsuse põhjendava osa vormistamine on lõpusirgel ning ta plaanib sellega valmis saada selle nädala lõpuks,“ kinnitas Tallinna halduskohtu ja ringkonnakohtu pressiesindaja Anneli Vilu eile Äripäevale. „Sellele järgneb ka otsuse põhjenduste teatavakstegemine menetlusosalistele.“

Vilu selgitas, et kohtuotsuse põhjendava osa vormistamine on venima jäänud ühelt poolt asja mahukuse ja keerukuse tõttu, teisalt seepärast, et teisel poolaastal on kohtunik menetlenud tavapärasest suuremat hulka uusi kohtuasju, millest paljud on olnud kiireloomulised.

Tallinna halduskohus jättis 5. juunil rahuldamata AS Tallinna Vee kaebuse, milles vee-ettevõte vaidlustas konkurentsiameti vastuseisu vee hinna tõstmisele. Kuna esimese astme kohus jättis oma seisukoha põhjendamata, on see omakorda takistanud Tallinna Veel otsust ringkonnakohtusse edasi kaevata.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474