Autor: Aira Tammemäe • 16. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata Äripäeva kinnisvarabüroode TOPi

Traditsiooniliselt koostas Äripäev aasta 2014 majandustulemuste baasil kinnisvarabüroode edetabeli, selle aasta võitja tõusis tippu kuuendalt kohalt.

Äripäeva kinnisvarabüroode TOPi võitja:

Kinnisvarabüroo Uus Maa

Asutatud 1994

Omanikud läbi ettevõtete: Jaanus Laugus, Mika Erik Sucksdorff ja Meelis Tammre

Tegevjuht: Jaanus LaugusKäive 2014. aastal: 2,71 mln eurot, kasv aastaga56%Ärikasum: 2014. aastal 0,24 mln eurot, kasv aastaga 63%

Koht eelimise aasta edetabelis: 6 

 

 

 

 

 

Vaata Kinnisvarabüroode TOPi täies mahusSIIT

Selgitused:

Valdkonna TOPi pääsemine

Vastava valdkonna tegevuse osakaal ettevõtte käibest pidi olema vähemalt 51%. Samuti pidi ettevõte olema tegutsenud kahel järjestikusel täismajandusaastal.Äripäev võttis justiitsministeeriumi registrikeskusest eelmise aasta majandustulemuste põhjal valdkonna müügitulult suuremate ettevõtete andmed.Osalesid ettevõtted, kelle majandustulemused olid äriregistris andmete kogumise ajaks olemas.Pingerea koostamine

Ettevõtted seati valdkonna pingeritta kuue näitaja põhjal: 2014. aasta müügitulu, müügitulu kasv võrreldes 2013. aastaga, 2014. aasta ärikasum, kasumi kasv võrreldes 2013. aastaga, rentaablus ja varade tootlikkus aastal 2014. Iga näitaja põhjal reastati ettevõtted edetabelitesse, iga koht järjestuses andis kohale vastava arvu punkte. Kuue tabeli punktid liideti. Võitis vähim punkte kogunud ettevõte.Kui ettevõte puudub

Kui ettevõtet TOPis pole, siis ei olnud ettevõttel aktiivset majandustegevust kahel täielikul majandusaastal (2013–2014), ettevõtte viimase aasta või kahe viimase aasta keskmine omakapital oli negatiivne või polnud tema majandusaasta aruannet edetabeli koostamise

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474