Autor: Eva Kiisler • 6. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvara Guruks 2015 kuulutati Telliskivi loomelinnak

Eesti kinnisvaraliidud kuulutasid tänasel XIV rahvusvahelisel kinnisvarakonverentsil Kinnisvara 2015 välja kinnisvaraliitude aasta parimad.

Liitude ühise parima ehk Kinnisvara Guru 2015 tiitli pälvis Telliskivi loomelinnak.

“Nagu vanasti öeldi, tegija mees tuleb ikka nurgast. Harva, kui kinnisvara liidud on otsuse tegemisel nii üksmeelsed,” tõdes Eesti Kinnisvarafirmade Liidu tegevdirektor Tõnis Rüütli auhinda üle andes.

Aasta Hindajaks kuulutati Eesti Kinnisvara Hindajate Ühingu juhatuse liige Moonika Meldo, kes on  kinnisvara alal tegutsenud ligi 20 aastat.

Kinnisvara Maaklerite Koja rändkarika pälvis koja juhatuse liige, Pindi Kinnisvara maakler Anneli Sermat. Sermat on kinnisvaraäris tegev kaheksandat aastat.

Kinnisvara Korrashoiu Guruks kuulutati Puhastuseksepert OÜ tegevjuht Helge Alt, kes tegeleb puhastusteenustega juba üle 17 aasta.

Kinnisvara Guru ajalugu

Kinnisvara Guru 2003 – asjaõigusseaduse loojad Priidu Pärna, Rein Tiivel, Villu Kõve ja Anre ZenoKinnisvara Guru 2004 – Nordea Panga juht Juhani SeilenthalKinnisvara Guru 2005 – Tallinna Tehnikaülikooli professor Ene KolbreKinnisvara Guru 2006 – Eesti Kontserdi juht Aivar MäeKinnisvara Guru 2007 - Tallinna Tehnikaülikooli professor Roode LiiasKinnisvara Guru 2008 – ettevõtja Urmas SõõrumaaKinnisvara Guru 2009 – SA Kutsekoda juhatuse liige Maaja-Katrin KeremKinnisvara Guru 2010 - Ülemiste City ASKinnisvara Guru 2011 – Riigi Kinnisvara ASKinnisvara Guru 2012 – KOKO arhitektuuribüroo arhitektid Andrus Kõresaar ja Raivo KotovKinnisvara Guru 2013 - SA KredExKinnisvara Guru 2014 - EfTEN Capital ASKinnisvara Guru 2015 – Telliskivi Loomelinnak

 

 

 

 

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474