Pindi Kinnisvara palkas rektori

Pindi Kinnisvara uue juhina alustab sisekaitseakadeemia rektorina töötanud Lauri Tabur.

Tänavu suvel viieaastase ametiaja lõppemise järel sisekaitseakadeemia rektori kohalt lahkunud Tabur on ka tunnustatud juhtimisnõustaja ning -koolitaja. Tabur on nimetatud Eesti parimaks juhiks ning Eesti unistuste tööandjaks.

Pindi Kinnisvara seeniorpartner Kalev Roosiväli sõnas, et uue juhi otsingutega on tegeletud viimased kaks aastat.

Lauri Tabur näeb Pindi Kinnisvara meeskonnas selget potentsiaali kasvatamaks märkimisväärselt turuosa Eestis. “Planeerime juba jõulisi samme, millest uuel aastal ka esimesi tulemusi ootame. Kinnisvaramaastiku praegune unisus pakub häid võimalusi uute ideede realiseerimiseks,” ütles Tabur.

Pindi Kinnisvara kuulub Eesti suurimasse kinnisvarateenuste kontserni Realia Group, mille 2015. aasta esimese 9 kuu teenuste käive oli 3,6 miljonit eurot. Grupi põhitegevusteks on kinnisvara vahendamine, hindamine, korrashoid ja kindlustusvahendus.

Kokku annab grupp tööd üle 200 inimesele. Pindi Kinnisvara müügiportfellis on enam kui 3000 objekti koguväärtusega 250 miljonit euro. Aastas koostab ettevõte ca 4400 eksperthinnangut. Eestis on ettevõttel 13 kontorit.

 

 

 

 

Autor: kinnisvarauudised. ee

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806