Autor: kinnisvarauudised.ee • 6. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pindi Kinnisvara palkas rektori

Pindi Kinnisvara uue juhina alustab sisekaitseakadeemia rektorina töötanud Lauri Tabur.

Tänavu suvel viieaastase ametiaja lõppemise järel sisekaitseakadeemia rektori kohalt lahkunud Tabur on ka tunnustatud juhtimisnõustaja ning -koolitaja. Tabur on nimetatud Eesti parimaks juhiks ning Eesti unistuste tööandjaks.

Pindi Kinnisvara seeniorpartner Kalev Roosiväli sõnas, et uue juhi otsingutega on tegeletud viimased kaks aastat.

Lauri Tabur näeb Pindi Kinnisvara meeskonnas selget potentsiaali kasvatamaks märkimisväärselt turuosa Eestis. “Planeerime juba jõulisi samme, millest uuel aastal ka esimesi tulemusi ootame. Kinnisvaramaastiku praegune unisus pakub häid võimalusi uute ideede realiseerimiseks,” ütles Tabur.

Pindi Kinnisvara kuulub Eesti suurimasse kinnisvarateenuste kontserni Realia Group, mille 2015. aasta esimese 9 kuu teenuste käive oli 3,6 miljonit eurot. Grupi põhitegevusteks on kinnisvara vahendamine, hindamine, korrashoid ja kindlustusvahendus.

Kokku annab grupp tööd üle 200 inimesele. Pindi Kinnisvara müügiportfellis on enam kui 3000 objekti koguväärtusega 250 miljonit euro. Aastas koostab ettevõte ca 4400 eksperthinnangut. Eestis on ettevõttel 13 kontorit.

 

 

 

 

Autor: kinnisvarauudised. ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474