Autor: Eva Kiisler • 14. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kasekese restorani asemele tulevad äri- ja eluhooned

Autor: tartu.ee
Tartu Linnavolikogu võttis vastu ja suunas avalikule väljapanekule Tähe 19 krundi detailplaneeringu, kus praegu asub endise legendaarse kauplus-restorani Kaseke hoone.

Restoranihoone on amortiseerunud ja selle tehniline seisund mitterahuldav. Hoone tagaküljel on ulatuslikud vajumised ja katusel esineb läbijookse. Seepärast näeb detailplaneering ette hoone lammutamise. Likvideerida on kavas ka Tähe 19 a krundil asuv alajaam, teatas Tartu Linnavalitsus.

Vastavalt detailplaneeringule liidetakse Tähe 19 ja Tähe 19a krundid ning ehitatakse sinna  kuni kolm elu- ja ärifunktsiooniga hoonet ning maa-alune parkla. Suurim lubatud ehitusalune pindala on 867 m²  ja hoonete absoluutkõrgus 64,29 m. Hoonestuse esimesel korrusel Tähe tn pool peavad asuma avalikkusele suunatud äripinnad. Hoonetesse ehitada lubatavate korterite arv on 24.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474