8. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara Tallinna osakond uutes kätes

Arco Vara Tallinna osakona juht Daniel-Aleksander Chasan
Foto: Egon Enula, kutseline hindaja, Arco Vara Tall
Jaanuari algusest hakkas Arco Vara Tallinna osakonda juhtima Daniel-Aleksander Chasan. Arco Vara Tallinna osakonda kuuluvad peamiselt elukondliku- ja ärikinnisvara maaklerid ning hindajad.

Chasani sõnade järgi on tema eesmärk uues ametis pakkuda heade kontaktide ja kaasaegsete tehnoloogiliste lahenduste kaudu kliendile personaalsemat kinnisvarateenust. Varem juhtis Chasan osaühingut Euro Kinnisvarateenused, mis lõpetab oma tegevuse senisel kujul. Arco Varaga liitus kogu Euro Kinnisvarateenused kuueliikmeline meeskond.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474