Autor: kinnisvarauudised.ee • 25. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Terviserajad sisenevad büroosse ja kooli

Siseterviserada Eesti Energia kontoris
Foto: terviserajad.ee
Narva Kutseõppekeskuses avatakse Eesti neljas siseterviserada. 400 meetrine rada kulgeb kurviliselt läbi kutseõppekeskuse hoone kolme korruse ja ühendab endas maja olulisi kohti.

SA Eesti Terviserajad poolt rajatav “Narva meistrite terviserada” on mõeldud kasutamiseks nii õpilastele kui ka õpetajatele ning kooli külalistele. Nii luuakse kooliperele võimalus hoones rohkem teadlikult liikuda ning juhitakse tähelepanu liikumisharjumustele ja tervisele. Siseterviseraja rajameistriks on Narva Pähklimäe terviseraja eestvedaja Vladimir Všivtsev.

“Koolijuhina on mul väga hea meel idee algatuse üle, initsiatiiv tuli meie kehalise kasvatuse õpetajalt Vladimir Všivtsevilt, kes käesoleval õppeaastal meie koolis tööd alustas. Oleme Eestis esimene kutsekool, kus on siseterviserada, ütles Narva Kutseõppekeskuse direktor Riina Veidenbaum.

“400 meetrine virgutus on hea vaheldus õppetööle ning toob kergejõustikustaadioni pikkuse mitmekülgse liikumisvõimaluse kohe käe-jala juurde. Loodan, et rada aitab kaasa sagedase liikumisharjumuse tekkimisele ning treeninguteks tullakse juba meie terviseradadele looduses,” ütles SA Eesti Terviserajad siseterviseradade projektijuht Alo Lõoke.

Senini oli siseterviseradasid Eestis kolm: Rahvusooperis Estonia (500m), Eesti Energia Lelle tn kontoris ja Swedbanki peahoones Tallinnas (1,2km). Sarnaselt õues olevatele terviseradadele juhivad need tähelepanu liikumisele ja tervisele ning kutsuvad oma sammude üle arvet pidama.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474