2. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BPT Real Estate juhiks saab Ülari Niinemägi

Ülari Niinemägi esines eelmisel aastal konverentsil Ärikinnisvara Haldus.
Baltikumi suurim ärikinnisvara haldusettevõte BPT Real Estate restruktureerib organisatsiooni ning seoses sellega taandab ennast Eesti juhi kohalt ettevõtte vähemusosanik ning grupi juhatuse esimees Indrek Hääl. Uueks Eesti ettevõtte juhiks saab senine arendusjuht Ülari Niinemägi.

„Olles BPT Eesti organisatsiooni juhtinud nüüdseks 10 aastat leian, et mul on aeg keskenduda täies ulatuses BPT grupi juhtimisele, et ellu viia ettevõtte laienemise strateegiat Baltikumis ning Poolas,“ ütles BPT juhatuse esimees Indrek Hääl.

„Eraldudes Northern Horizon Capital grupist on meil olnud selge siht olla laiemalt ärikinnisvara omanikele esimeseks valikuks nende hoonete väärtuse loomisel. Uue juhi valikul leidsime, et parim kandidaat on ettevõttes üle kaheksa aasta haldus- ning arendusjuhina töötanud Ülari Niinemägi, kellel on laialdased teadmised valdkonnast ning ambitsioon ennast tõestada ettevõtte juhina,“ lisas Hääl. 

BPT Real Estate ettevõtte suurosaluse omandas Northern Horizon grupilt hiljuti BaltCap’i poolt hallatav investeerimisfond.  Tehingu järgselt on BPT Real Estate teavitanud, et kavatseb jätkata laiendada teenuseid ärikinnisvara valdkonnas. 

BPT Real Estate ettevõttes töötab ligi 90 inimest ning hallatakse kokku ligi miljonit ruutmeetrit kinnisvara Baltikumis ja Poolas. BPT Real Estate omab lisaks büroohotelliketti WorkLand, mis lisaks Riia ning Vilniuse asukohtadele on sellel aastal laienemas ka Tallinna turule.

Autor: Eva Kiisler, ehitusväljaannete juht

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474