11. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, keda võis näha Kinnisvarakonverentsil

Äripäeva Kinnisvarakonverents
Autor: Raul Mee
Eile toimus Sokos Hotel Viru konverentsikeskuses Äripäeva Kinnisvarakonverents, kus kohtusid potentsiaalsed kliendid, investorid, ehitajad, arendajad ja vahendajad. Konverentsil osalejatele pakkusid ettekannetega mõtteainet teiste seas energiasäästlike arenduste eestvedaja Kristjan-Thor Vähi, ühisrahastusprojekte vedava Crowdestate juht Loit Linnupõld, advokaadibüroo LEXTAL vandeadvokaat Urmas Ustav, Uus Maa analüütik Igor Habal ning mitmed ametnikud ja kinnisvarafirmade esindajad.
Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474