17. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lasnamäele kerkib kaasaegne tervisekeskus

Lasnamäele kerkiv tervisekeskus
Autor: Capital Mill
Tallinna mereväravasse büroohooneid ja luksuskortermaju arendaja Capital Mill investeerib 11 miljonit eurot, et ehitada Tallinnasse Lasnamäele kaasaegne tervisekeskus.

Capital Milli tegevjuhi Igor Mölderi sõnul avardab tervisemaja oluliselt tallinlaste võimalusi saada kvaliteetset arstiabi, andes piirkonnale selge lisaväärtuse.

„Lasnamäe Tervisemaja on õpikunäide omavalitsuse ja eraettevõtte heast koostööst,” lausus Mölder. „Linnal on vajadus avardada oma elanike võimalusi saada kvaliteetset arstiabi.” Ühtlasi on see esimene kord, kui ühiskondlike funktsioonidega hoone ehitamist finantseerib täiemahuliselt erakapital. Ehitustegevus algab märtsikuu lõpus ja lõppeb 2017. aasta veebruaris.

Tervisemaja koosneb kahest ühendatud hoonest. Meditsiiniteenused, sh pere- ja eriarstid, taastusraviteenused basseiniga, päevakirurgia ning uuringuvõimalused, hakkavad paiknema tervisemaja kuuekordses osas. Selle kõrvale rajatakse kahekordne hoone, kus hakkab tegutsema spordiklubi, apteek, kauplus ja teised teenused.

Lasnamäe Tervisemaja kerkib Lasnamäe, Kose ja Maarjamäe piirile. Lasnamäe elanikud pääsevad sinna nii jalgsi kui ühistranspordiga. Bussipeatuse lähedus võimaldab kiire ja sujuva ligipääsu ka teistest Tallinna osadest. Paiknemine Mustakivi tee ja Narva maantee ristumiskohas teeb selle hõlpsasti ligipääsetavaks Pirita ja Viimsi elanikele, aga ka Tallinna lähiasulate asukatele.

Pikemalt saab keskuse rajamisest lugeda ehitusuudised.ee vahendusel.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474