30. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

UK maaklerite tippkoolitaja esineb Eestis

Maaklerite tippkoolitaja Richard Rawlings
Autor: Erakogu
Kinnisvaramaaklerite tippkoolitaja Richard Rawlings Suurbritanniast esineb Äripäeva kutsel 7. aprillil toimuval konverentsel ja viib läbi meistriklassi teemal: kuidas saada kinnisvara müüki ja see kõige efektiivsemalt maha müüa?

Richardi Meistriklass on lisa konverentsile „Müügi Edulood - kinnisvara müük“, mille programmis ta lühikese ettekandega esineb. Konverentsil räägivad müügist tippmaaklerid ise, ehk saab kuulata, kuidas kinnisvara müük päriselt toimib.

Richard Rawlings keskendub konverentsi lühiettekandes küsimustele millised on uued väljakutsed ja kuhu liigub kinnisvara vahendus, samuti millised konkreetsed tehnikad töötavad Suurbritannia turul. Ettekanne on inglise keeles, materjalid on tõlgitud eesti keelde.

Meistriklassis kell 13.45-15.15, mis on mõeldud juba väiksemale seltskonnale, annab Richard konkreetselt nõu, kuidas uusi objekte müüki saada ning seejärel ka edukalt maha müüa. Samuti võetakse lauale kõik küsimused, mis osalejate jaoks kõige kasulikumad.

Osalustasu meistriklassis 39 eurot pluss käibemaks neile, kes osalevad samal päeval toimuvale konverentsile. Lisainfot konverentsi kohta vaata SIIT ning meistriklassi kohta  SIIT.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474