6. aprill 2016

Ülemiste arendaja võttis Swedbankilt laenu

Gert Jostov Ülemiste City´s Dvigateli tehase rusude juures.
Autor: Eiko Kink

Ülemiste City linnaku arendaja Technopolis Ülemiste ja Swedbank sõlmisid laenulepingu 46, 22 miljoni väärtuses, et refinantseerida olemasolevaid laene.

„Tegemist on olemasolevate laenude refinantseerimisega meie jaoks väga sobivatel tingimustel,“ rääkis Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimees Gert Jostov. „Kinnisvaras on laenude refinantseerimine tavapärane praktika, kuna projektide tasuvusaeg on pikk. Eriti hea on seda teha siis, kui laenuandja on oma tingimustes paindlik. See annab kinnitust, et Swedbank näeb Technopolis Ülemiste ASi pikaajalise partnerina ja Ülemiste Cityt linnakuna, mille arendustegevusse tasub investeerida.”

„Technopolis Ülemiste AS on kõige mahukam ärikinnisvara arendus Eestis, mille rahvusvaheline mõõde on loonud kohalikule turule olulist lisaväärtust,“ rääkis Swedbank ASi kinnisvara osakonna juht Ero Viik. „Swedbank soovib aidata kaasa ettevõtluse arengule, pakkudes sobilikke finantseerimis- ja arvelduslahendusi ning soovime olla heaks partneriks Ülemiste City edasistes arengutes.”

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806