18. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riigiressursside Keskuse lao- ja tootmishoone sai nurgakivi

Riigiressurside Keskuse lao- ja tootmishoone sai nurgakivi
Autor: Andrei Ozdoba
Reedel, 15. aprillil asetati nurgakivi uuele lao- ja tootmishoonele Kalmistu teele Liiva Keskuses. Ligi 20 000 ruutmeetrise brutopinnaga ning kuni 9-meetri kõrguste ruumidega hoone valmib käesoleva aasta oktoobriks.

Nõmme linnaosavalitsuse, Nordecon ASi ja OÜ Riigiressursside Keskuse (RRK Logistikapargid) esindajad sõnasid aadressile Kalmistu tee 26e kerkiva hoone nurgakivi paigutamisel, et uus laohoone tuleb moodne.

 „Uue avara laohoone ehitamisega saame pakkuda oma klientidele senisest mitmekülgsemaid teenuseid,“ sõnas RRK Logistikapargid juhatuse esimees Tiit Karu. „Moodne ja energiasäästlik lao- ja tootmishoone on hästi liigendatud ja võimaldab paindlikkust – ruumide kõrgused ja suurused vahelduvad, erinevaid plokke saab kasutada eriotstarbeliselt. Lao- ja tootmisruumide kõrgused on sõltuvalt korrusest 4,5 meetrit ja 9 meetrit. Lisaks on eraldi korrusel ca 900 ruutmeetrit büroo- ja olmeruume.“

„Iga suurehitus on unikaalne ning ehitajale põnev ja hariv kogemus – RRK toomis- ja laohoone on unikaalse planeeringuga, pakkudes korraga nii tehnoloogilist kui töökorralduslikku terviklahendust,“ sõnas Nordecon ASi juhatuse liige Erkki Suurorg. „Tellija on hoolega läbi mõelnud, missugust hoonet ta tahab ning meie teeme endast kõik, et tulemus saaks kvaliteetne ning vastaks kõigi ootustele. Ma olen kindel, et kvaliteetne ja uus ladu, mis asub kesklinnale nii lähedal, ei jää kunagi tühjalt seisma.“ 

RRK uue laohoone põhikorruse ruumide kõrgus on 9 meetrit ja pindala 1 070–8 800 ruutmeetrit. 0-korruse laoruumide kõrgus 4,5 meetrit ja ruumide pindala 880–8 000 ruutmeetrit. Laohoones on laadimistasapinnal põrand, hoonesse paigaldatakse kõik kommunikatsioonid.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474