25. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Internetioksjonil terendab hinnarekord

Ärioonet Haapsalu südalinnas müüakse läbi osta.ee keskkonna.
Autor: osta.ee
Kolmapäeval lõppeb osta.ee keskkonnas edukalt kõigi aegade rekordoksjon, kus Haapsalu südalinna büroohoone eest on tehtud pea 400 000 eurone pakkumine.

Müügis on büroohoone koos kaasnevate kinnistutega Haapsalu südalinnas Lihula maanteel. Säärase müügipakkumise on teinud OÜ Haapsalu Linnahooldus alghinnaga 390 000 eurot ning selle hinnaga on tehtud ka üks pakkumine.

Lihula maantee 3 kinnistul asuva neljakorruselise hoone pindala 3560,8 m2. Hoones on keskküte, tsentraalne vesi ja kanalisatsioon, lift. Hoones asuvad erinevad büroo-ja kaupluse pinnad, samuti linna saun.  Lisaks sisaldab müügipakkumine veel kõrvalasuvaid transpordi- ja ärimaid.

Osta.ee ajaloo viiest kõige kõrgema hinnaga edukalt lõppenud oksjonist on kolm olnud kinnisvaraobjektid. 2006. aastal müüdi kinnistu Läänemaal 2,3 miljoni krooni eest, kolm aastat hiljem kinnistu Pärnu linnas lõpphinnaga 1,9 miljonit krooni ning 2011. aastal müüdi osta.ee vahendusel Sakus maja 113 701 euro eest.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474