Bonava: rohealadele pöörame erilist tähelepanu

Pärnaõue Premium
Pärnaõe Premiumi uusarendus Tallinnas

NCCst välja kasvanud Bonava on aastaid arendanud Pärnaõe Premiumi uusarendust Tallinnas ning käesoleva suve alguses valmisid järjekordsed kaks kortermaja aadressil Noorkuu 1 ja Noorkuu 3. Arendaja rõhub kortermajade energiatõhususele ja rohealadele ning mänguväljakutele.

Bonava Eesti OÜ müügijuht Lauri Laanoja kinnitab kinnisvarauudistele, et Bonava on antud tüüpi hooneid ehitanud Pärnaõuel mitmeid aastaid, seega oldi nii tähtaegades kui ka töö kvaliteedis kindlad ja pakutakse ka nelja-aastast garantiid. Kodude standardviimistluses on kasutusel naturaalsed materjalid, hoonete puhul on pööratud suurt tähelepanu soojustuse ning ventilatsioonisüsteemi töö tõhususele, reklaamib Bonava.

Pärnaõe Premiumi valminud kortermaju iseloomustab energiaklass B. Hoonetes on kasutusel autonoomne gaasiküte ning korteripõhine soojustagastusega ventilatsioonisüsteem, mis viivad küttekulud klientide jaoks Laanoja sõnul „äärmiselt madalale“. „Lisaks on kasutusel ka mugavad kaugloetavad korteripõhised soojamõõdikud, mis motiveerivad kliente korterite kütte seadistamisele veelgi enam tähelepanu pöörama. Premium korteritele on võimalik lisaks soetada "Targa kodu" pakett, mis sisaldab programmeeritavaid kütteregulaatoreid - elanike kodust eemal olles vähendab süsteem kütte intensiivsust,“ selgitab ta.

Kui uurida, kuidas mõjutab Pärnaõue Premiumi müüki asjaolu, et elamurajoonil on pikk ajalugu, ei paku positiivne vastus üllatust. „Möödunud aastad on võimaldanud pea poole Pärnaõuest valmis ehitada, väljakujunenud elukeskkond koos mänguväljakute ja rohealadega aitab müügile täna kahtlemata kaasa,“ selgitab Laanoja. Ta lisab veel, et lähemal kuul täieneb haljastus veelgi, valmib elurajooni keskosas paiknev suur mänguväljak, mille planeerimisele pööras arendaja erilist tähelepanu.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised