Autor: kinnisvarauudised.ee • 22. juuli 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Niidu Kinnisvara ühineb emaettevõttega

AS Trigon Property Development juhid Aivar Kempi(vaakul) ning Joakim Helenius.
Foto: Andres Haabu
AS Trigon Property Development ühendab tütarettevõtte OÜ VN Niidu Kinnisvara.

Eile sõlmitud ühinemislepingu kohaselt on Trigon Property  ühendavaks ühinguks ning Niidu Kinnisvara ühendatavaks ühinguks.  Niidu Kinnisvara vara ühendatakse Trigon Propertyga ning ühinemismenetluse järel loetakse lõppenuks Niidu Kinnisvara tegevus.

Sajaprotsendilise tütarettevõttega ühinemise eesmärgiks on Trigon Property sõnul kontserni struktuuri loogilisemaks muutmine ning ühinevate poolte administratiivjuhtumise hõlbustamine, samuti seotud kulude vähendamine ja efektiivsuse suurendamine. Kontsernisisese ühinemise käigus ei muutu kontserni varade, õiguste ja kohustuste maht, sisu ja olemus, ettevõtte aktsiakapitali ei suurendata.

Peale ühinemist jääb ühingu ärinimeks AS Trigon Property Development.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474