Autor: kinnisvarauudised.ee • 22. juuli 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Niidu Kinnisvara ühineb emaettevõttega

AS Trigon Property Development juhid Aivar Kempi(vaakul) ning Joakim Helenius.
Autor: Andres Haabu
AS Trigon Property Development ühendab tütarettevõtte OÜ VN Niidu Kinnisvara.

Eile sõlmitud ühinemislepingu kohaselt on Trigon Property  ühendavaks ühinguks ning Niidu Kinnisvara ühendatavaks ühinguks.  Niidu Kinnisvara vara ühendatakse Trigon Propertyga ning ühinemismenetluse järel loetakse lõppenuks Niidu Kinnisvara tegevus.

Sajaprotsendilise tütarettevõttega ühinemise eesmärgiks on Trigon Property sõnul kontserni struktuuri loogilisemaks muutmine ning ühinevate poolte administratiivjuhtumise hõlbustamine, samuti seotud kulude vähendamine ja efektiivsuse suurendamine. Kontsernisisese ühinemise käigus ei muutu kontserni varade, õiguste ja kohustuste maht, sisu ja olemus, ettevõtte aktsiakapitali ei suurendata.

Peale ühinemist jääb ühingu ärinimeks AS Trigon Property Development.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474