Autor: kinnisvarauudised.ee • 22. juuli 2016

Niidu Kinnisvara ühineb emaettevõttega

AS Trigon Property Development juhid Aivar Kempi(vaakul) ning Joakim Helenius.
Autor: Andres Haabu

AS Trigon Property Development ühendab tütarettevõtte OÜ VN Niidu Kinnisvara.

Eile sõlmitud ühinemislepingu kohaselt on Trigon Property  ühendavaks ühinguks ning Niidu Kinnisvara ühendatavaks ühinguks.  Niidu Kinnisvara vara ühendatakse Trigon Propertyga ning ühinemismenetluse järel loetakse lõppenuks Niidu Kinnisvara tegevus.

Sajaprotsendilise tütarettevõttega ühinemise eesmärgiks on Trigon Property sõnul kontserni struktuuri loogilisemaks muutmine ning ühinevate poolte administratiivjuhtumise hõlbustamine, samuti seotud kulude vähendamine ja efektiivsuse suurendamine. Kontsernisisese ühinemise käigus ei muutu kontserni varade, õiguste ja kohustuste maht, sisu ja olemus, ettevõtte aktsiakapitali ei suurendata.

Peale ühinemist jääb ühingu ärinimeks AS Trigon Property Development.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806