18 august 2016

Arco Vara kõrvetas Sofia börsil näppe

Arco Vara  Foto: Raul Mee

Arco Vara Bulgaaria kinnisvarafondi REIT aktsiakapitali suurendamise plaan kukkus läbi, kuna investorid ei tundnud asja vastu piisavalt huvi.

Eelmärkimisperioodi jooksul omandasid jaeinvestorid kokku umbes 1,4 miljoni euro väärtuses märkimisõigusi. Arvestades, et Arco REITi eesmärgiks oli aktsiakapitali suurendamine vähemalt 5 miljoni euro võrra ja seda künnist ei ületatud, otsustas fondijuht mitte jätkata aktsiakapitali tõstmise protsessiga.

Arco Vara juhataja Tarmo Sild oli tulemustes pettunud. „Vaadates asja positiivsema külje pealt, on meil siiski hea meel, et leidus jaeinvestoreid, kes näitasid üles huvi Arco Vara juhitud elamispindade projektide vastu Bulgaarias. Loodetavasti õnnestub meil leida võimalus nendega koostööks. Lisaks andsime endale lubaduse enam mitte kunagi aktsiakapitali tõsta Brexiti hääletuse ajal või vahetult pärast seda,“ kommenteeris Sild börsiteate vahendusel. 

Autor: Pille Ivask, Äripäev

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554
Kristi Kool
Kristi KoolKinnisvarauudised.ee toimetajaTel: 53 003 098
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806