18. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara kõrvetas Sofia börsil näppe

Arco Vara
Autor: Raul Mee
Arco Vara Bulgaaria kinnisvarafondi REIT aktsiakapitali suurendamise plaan kukkus läbi, kuna investorid ei tundnud asja vastu piisavalt huvi.

Eelmärkimisperioodi jooksul omandasid jaeinvestorid kokku umbes 1,4 miljoni euro väärtuses märkimisõigusi. Arvestades, et Arco REITi eesmärgiks oli aktsiakapitali suurendamine vähemalt 5 miljoni euro võrra ja seda künnist ei ületatud, otsustas fondijuht mitte jätkata aktsiakapitali tõstmise protsessiga.

Arco Vara juhataja Tarmo Sild oli tulemustes pettunud. „Vaadates asja positiivsema külje pealt, on meil siiski hea meel, et leidus jaeinvestoreid, kes näitasid üles huvi Arco Vara juhitud elamispindade projektide vastu Bulgaarias. Loodetavasti õnnestub meil leida võimalus nendega koostööks. Lisaks andsime endale lubaduse enam mitte kunagi aktsiakapitali tõsta Brexiti hääletuse ajal või vahetult pärast seda,“ kommenteeris Sild börsiteate vahendusel. 

Autor: Pille Ivask, Äripäev

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474