Autor: kinnisvarauudised.ee • 26. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tutvumisõhtu elanikele toimus enne kortermaja ehituse algust

Katla Maja
Foto: Liven Kinnisvara
Eile, 25. augustil Kultuurikilomeetril toimunud Liven Kinnisvara uue projekti Katla Maja tutuvustamisel märkisid sisearhitektid, et hoonet võib iseloomustada kokkuvõtvalt: „kõrged laed ja industriaal.”

Vaatamata sellele, et maja ehitusega ei ole veel alustatud, korraldati mitteametlikus vormis kohtumine tulevaste elanike, huviliste ja projektiga seotud osapoolte vahel. Oli võimalus esitada küsimusi Katla Maja arhitektile Olavi Kukele ja sisearhitektidele Tõnis Kalvele ja Ahti Grünbergile.

“Kuna meie uues majas on üle poole korterite juba omaniku leidnud, siis otsustasime mitte kaua oodata ja teha esimese ühise ürituse,” kommenteeris Andero Laur, Liven Kinnisvara juhatuse liige. “Siiani oleme maja tutvustanud oma sõpradele-tuttavatele ja nende kaudu on huvilisi järjest lisandunud. Avaliku müügiga ei ole me veel alustanudki.”

Sisearhitekt Ahti Grünberg iseloomustas Katla Maja kui isemoodi maja, mis ei sobi kõigile. „Kõige lihtsam on seda iseloomustada kahe märksõnaga – kõrged laed ja industriaalstiil,” selgitas ta.

Sisearhitektid Kalve ja Grünberg on samuti kaasa löönud Kultuurikatla renoveerimislahenduste leidmisel.  

Katla Maja on Kultuurikatla vahetusse lähedusse rajatav kortermaja, mida iseloomustavad industriaalstiil, kõrged laed ja kultuurihuviliste meelisasukoht.

 

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474