Autor: kinnisvarauudised.ee • 23. september 2016

Virtuaalne sisekujundaja aitab luua stiilset kodu

Autor: Grandex Design

Eesti ettevõte Grandex Design pakub uudset võimalust kujundada ja sisustada oma kodu veebikeskkonnas, kasutades selleks professionaalsete sisekujundajate abi.

Grandex Designi pakutav teenus Express Idea on lahendus, mis aitab toad kiiresti ja soodsalt mööbliga sisustada. Teenus annab võimaluse kohandada fotol olevat sisekujundusstiili kodule või töökohale. Ettevõtte sisekujundajad taasloovad pildil oleva interjööri ning kohandavad selle kliendi ruumile, leiavad vajaliku mööbli ning detailid.

„Meie eesmärk on murda müüt, et sisekujundaja teenuse kasutamine kodu sisustamisel  on vaid rikaste privileeg,“ ütles Grandex Design juhataja Marko Tamm. „Teeme koostööd erinevate sisustus- ja mööblipoodidega, kelle tooted on meie kodulehel eksponeeritud.”

„Oleme oma meeskonnaga, kuhu kuuluvad disainerid ja IT-spetsialistid, välja töötanud rea erinevaid veebipõhiseid teenuseid nii nendele, kes soovivad kodus või kontoris teha kapitaalremonti või ka lihtsalt olemasoleva ruumi ilmet veidi värskendada. Me ei piirdu ainult abstraktse plaani joonistamisega, vaid pakume koos stiili- ja värvivalikuga välja konkreetsed mööbliesemed, mis kliendi interjööri sobivad ja mida saab soovi korral kohe osta,“ rääkis Marko Tamm.

 

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806