Autor: kinnisvarauudised.ee • 11. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pindi Kinnisvara näppas RKASilt juhi

Tänasest alustas Pindi Kinnisvara teenustegrupi uue juhina senine Riigi Kinnisvara ASi juhatuse liige Elari Udam, kes aastatel 2001-2004 töötas Riigi Kinnisvara ASi haldusdirektorina ja alates 2004. aastast jätkas juhatuse liikmena.

Pindi Kinnisvara seeniorpartneri Kalev Roosiväli sõnul on Elari Udam on viimane puuduv killuke Pindi Kinnisvara ja Pindi Kinnisvarahalduse teenuste ühendamisel. „Tema kinnisvara- ning juhtimisalane kompetents on väljapool kahtlust ja olen kindel, et Elari saavutab Pindi Kinnisvara kaubamärgi all pakutavate teenuste ühendamise kaudu taseme, millesarnast pole Eestis varem kinnisvarasektoris täisteenusena nähtud,“ lisas Roosiväli.

Elari Udam ütles, et kinnisvara vahendus-, hindamis- ja korrashoiuteenuste ühendamine saab olema suur väljakutse. „Samas usun, et see annab võimaluse turuosa oluliselt kasvatada ning luua läbi teenuste ristmüügi veelgi kõrgem teenusekvaliteet,“ lisas Udam. 

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474