Pindi Kinnisvara näppas RKASilt juhi

Tänasest alustas Pindi Kinnisvara teenustegrupi uue juhina senine Riigi Kinnisvara ASi juhatuse liige Elari Udam, kes aastatel 2001-2004 töötas Riigi Kinnisvara ASi haldusdirektorina ja alates 2004. aastast jätkas juhatuse liikmena.

Pindi Kinnisvara seeniorpartneri Kalev Roosiväli sõnul on Elari Udam on viimane puuduv killuke Pindi Kinnisvara ja Pindi Kinnisvarahalduse teenuste ühendamisel. „Tema kinnisvara- ning juhtimisalane kompetents on väljapool kahtlust ja olen kindel, et Elari saavutab Pindi Kinnisvara kaubamärgi all pakutavate teenuste ühendamise kaudu taseme, millesarnast pole Eestis varem kinnisvarasektoris täisteenusena nähtud,“ lisas Roosiväli.

Elari Udam ütles, et kinnisvara vahendus-, hindamis- ja korrashoiuteenuste ühendamine saab olema suur väljakutse. „Samas usun, et see annab võimaluse turuosa oluliselt kasvatada ning luua läbi teenuste ristmüügi veelgi kõrgem teenusekvaliteet,“ lisas Udam. 

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806