19 oktoober 2016
Jaga lugu:

Standard varustas 400 ABB töötajat ergonoomilise mööbliga

Standardi ergonoomiline erksavärviline büroomööbel uues ABB kontoris Ülemiste Citys.  Foto: Standard

Eesti mööblitootja Standard sisustas Ülemiste Citys värskelt avatud ABB äriteeninduskeskuse kontori 400 ergonoomilise töökoha ja 16 täisvarustuses koosolekuruumiga.

Tegemist on käesoleva aasta ühe suurema büroomööbliprojektiga Eestis, teatas Standard.

„Täna Eesti büroopindade turul toimuv on selge märk sellest, et meie ettevõtetel läheb taas hästi,“ kommenteeris Standard AS kontorimööbli ärisuuna juht Martin Kull. „Ettevõtted on muutunud julgemaks, nad on valmis töökeskkonda rohkem investeerima. Büroopindade hulk kasvab, mis tähendab rohkem tööd ka mööblitootjale.“

„Standard on meie ammune ja usaldusväärne partner,“ ütles ABB Balti riikide juht Bo Henriksson ja avaldas arvamust, et Standard tuli väljakutsetega suurepäraselt toime.

Võrreldes majanduslanguse eelse ajaga pannakse Martin Kulli sõnul täna büroode sisustamisel tunduvalt suuremat rõhku tervislikkusele, ergonoomikale ja akustikale. „Ilmselt on hakatud aru saama, et töövahendid ja nende kasutamisest tingitud sundasendid mõjutavad oluliselt tööviljakust ja haiguspäevade arvu,“ selgitas ta.

Uus ABB kontor on praegu tervislikkuse poolest üks silmapaistvamaid näiteid, mis kunagi Eestis on tehtud. „Tegemist on Eesti suurima kontoripinnaga, mille töökohtade sisustamisel on sajaprotsendiliselt kasutatud ergonoomilisi elektriliselt reguleeritavaid laudu. Nende taga on võimalik töötada nii seistes kui ka istudes, mis aitab parandada keskendumisvõimet, suurendada tootlikust ja ennetada ka seljaprobleeme,“ ütles Kull.

ABB teeninduskeskus võtab enda alla mitu korrust Ülemiste City Öpiku-nimelises büroohoones. Kontor on avar ja valgusküllane, skandinaavialikult valgele mööblile on vahesirmide ja toolide kangastega lisatud ka erksamaid värvitoone. Suures avatud lahendusega büroos on mõeldud ka akustikaprobleemide ennetamisele ning võetud kasutusele tööstuslikust vildist valmistatud FE vahesirmid jt müra summutavad akustikalahendused. Sisekujunduse autor on Annela Laanes.

Standardi müügist läheb üle 70% ekspordiks nii teistesse Baltimaadesse, Skandinaaviasse, Lääne-Euroopasse kui ka kaugemale. Standardis töötab 211 inimest.

Standardi mööbel ABB kontoris  
Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva.kiisler@aripaev.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Kristi Kool
Kristi KoolKinnisvarauudised.ee toimetajaTel: 53 003 098kristi.kool@aripaev.ee
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806rivo.habakuk@aripaev.ee