Kinnisvarauudiseid asus toimetama Anne Oja

Alates 17. oktoobrist juhib Äripäeva teemaveebi kinnisvarauudised.ee Anne Oja. Varem on Anne Oja töötanud uudisteajakirjaniku ja kinnisvaraanalüütikuna, mistõttu on tal Eesti kinnisvaramaastikust väga hea ülevaade.

Lisaks kinnisvarateemaliste veebiuudiste kirjutamisele ja toimetamisele koostab Anne Oja üheksa korda aastas Äripäeva tellijateni jõudvat kinnisvara erilehte. Ühtlasi annab ta oma panuse Äripäeva kinnisvarateemaliste konverentside ja seminaride korraldamisse.

Enne praeguste kohustuste võtmist töötas Anne Oja kolm aastat analüütikuna Tallinna börsil noteeritud kinnisvarafirma Arco Vara tütarettevõttes Arco Real Estate AS.

Aastatel 2002-2012 kajastas Anne Oja Äripäeva uudisteajakirjanike ridades erinevaid päevakajalisi teemasid alates kinnisvarast ja pangandusest makromajanduse ning poliitikani.

Anne Oja on lõpetanud Eesti Kõrgema Kommertskooli (EBS) rahvusvahelise ärijuhtimise magistriõppe ja Eesti Kunstiakadeemia tootedisaini erialal. Viimastel aastatel on ta huvitunud andmetest ja andmebaasisüsteemidest ning täiendanud end Eesti Infotehnoloogia Kolledžis.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised