Autor: Eva Kiisler • 21. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvarauudiseid asus toimetama Anne Oja

Autor: Andras Kralla
Alates 17. oktoobrist juhib Äripäeva teemaveebi kinnisvarauudised.ee Anne Oja. Varem on Anne Oja töötanud uudisteajakirjaniku ja kinnisvaraanalüütikuna, mistõttu on tal Eesti kinnisvaramaastikust väga hea ülevaade.

Lisaks kinnisvarateemaliste veebiuudiste kirjutamisele ja toimetamisele koostab Anne Oja üheksa korda aastas Äripäeva tellijateni jõudvat kinnisvara erilehte. Ühtlasi annab ta oma panuse Äripäeva kinnisvarateemaliste konverentside ja seminaride korraldamisse.

Enne praeguste kohustuste võtmist töötas Anne Oja kolm aastat analüütikuna Tallinna börsil noteeritud kinnisvarafirma Arco Vara tütarettevõttes Arco Real Estate AS.

Aastatel 2002-2012 kajastas Anne Oja Äripäeva uudisteajakirjanike ridades erinevaid päevakajalisi teemasid alates kinnisvarast ja pangandusest makromajanduse ning poliitikani.

Anne Oja on lõpetanud Eesti Kõrgema Kommertskooli (EBS) rahvusvahelise ärijuhtimise magistriõppe ja Eesti Kunstiakadeemia tootedisaini erialal. Viimastel aastatel on ta huvitunud andmetest ja andmebaasisüsteemidest ning täiendanud end Eesti Infotehnoloogia Kolledžis.

 

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474