23. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna ringteele kerkib uus stock-office

Ringtee Stock stock-office Tallinna ringtee ääres Veldi teel
Autor: Mарина Xодус лицензированный маклер Uus Maa Kinnisvarabüroo
OÜ Favorte arendab Tallinna ringtee äärde Rae valda A-energiaklassiga stock-office tüüpi kontori-, lao- ja tootmispindu, teatas üüripindu vahendav Uus Maa.

Uus Maa Property Advisors pakub aadressile Veldi 5 ehitatava Ringtee Stocki üüripindu hinnaga on 5,5 €/m2, millele lisandub käibemaks. Praeguste plaanide kohaselt saab arendaja ehitusloa 2017 esimeses kvartalis ja hoone valmib sügiseks.

Rajatava hoone suletud netopind on 3400 ruutmeetrit, mis jaguneb kuue 550-570 ruutmeetrise boksi vahel. Praeguses etapis on huvilistel võimalik pindade ruumiplaneeringuid ja üldpindu enda vajadustest lähtuvalt muuta ning seeläbi on võimalik üürile võtta ka pindu suurustega 200-3400 ruutmeetrit. Planeeritud büroo ja lao suhe boksi kohta on ca 25/75.

Projektilehe andetel ehitatakse uue stock-office’i naabrusse 2018. aastal Tallinna vangla, mis lubab eeldada praeguste ühistrandpordi olude paranemist.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474