29. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordecon: avatud köögid ei ole enam moes

Autor: Pixabay
Nordecon võimaldab Uus-Tammelinna kuuendas majas kahetoaliste korterite köögid elutoast eraldada, kuna väiksemate korterite ostjad nurisevad avatud köögist leviva praelõhna pärast.

„Viimasel ajal populaarses köök-elutoas on võimalik muidugi pärast tööpäeva tervel perel ühes ruumis viibida, kuid klientidelt saadud tagasiside põhjal oleme planeerinud uude ehitatavasse majja kahetoalisi kortereid, millel on võimalus eraldada köök suurest toast. Moodsad tüüplahendused avatud köögiga ei olegi enam nii moodsad – mida väiksem korter, seda olulisem on, et köögi hääled ja lõhnad saaks eraldada elutoast,“ põhjendas Nordecon ASi Lõuna-Eesti piirkonna juht Toomas Rell pressile.

Nordeconil on Uus-Tammelinna elurajoonis üheksast majast valmis viis, viimane neist valmis äsja. 1. detsembril algab tuleva aasta augustis valmiva maja ehitus aadressile Haki 6, kuhu tuleb kokku 24 korterit.

Nordecon alustas Tartus Tammelinnas Savi ja Haraka tänaval uue elamupiirkonna ehitusega 2014. aasta kevadel.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474