Autor: Väinu Rozental • 5. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaamose-mehe võimas lend

Kaido Jõeleht Kaamos Grupi juhatuse koosolekul 2013. aastal
Autor: Raul Mee
Endise Sylvesteri neljast asutajast ja suuromanikust oli mullune aasta kindlasti kõige edukam firma endisele kommertsdirektorile Kaido Jõelehele, edu tagas talle kuuluv kinnisvaraimpeerium.

Jõelehega seotud viie firma koondkäive kasvas mullu võrreldes 2014. aastaga 2,49 miljoni euro võrra 46,45 miljoni euroni ja kasum suisa 2,79 korda ehk 5,52 miljonilt eurolt 15,39 miljoni euroni. Kogu käibe- ja kasumitõus tuli ASist Kaamos Kinnisvara, enamgi veel – see ettevõte aitas tasandada grupi teiste ettevõtete mõnevõrra nigelamaid majandustulemusi.

Sestap pole ka imestada, et Äripäeva hiljuti avaldatud kinnisvarafirmade edetabelit tüüris Kaamos Kinnisvara, mulluses edetabelis oli ettevõte 18. kohal. „Kuivõrd hea raamatupidamistava nõuab ärikinnisvara investeeringute kajastamist õiglases väärtuses, tekkis 2015. aastal vara ümberhindlusest ühekordne kasum, mis mõjutas Kaamos Kinnisvara tulemit,“ oli selgitusena kirjas edetabeli avaldanud ajakirjas Kinnisvara.

Loe Äripäevas ilmunud lugu siit.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474