Autor: Mait Kraun • 3. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vene diplomaatilised “suvilad” USAs

USAst väljasaadetud vene diplomaadid lahkuvad Marylandi kompleksist.
Foto: EPA
1. jaanuaril lahkus USAst koos pereliikmetega 35 Venemaa diplomaati, kelle president Barack Obama saatis riigis välja väidetava sekkumise pärast USA presidendivalimistesse.

Obama otsuses oli öeldud, et suletakse kaks Venemaa diplomaatilist missiooni, üks Marylandi ja teine New Yorgi osariigis. Teiste sõnadega tähendas see, et Washington sulgeb Vene diplomaatidele juurdepääsu kahele puhkekompleksile. Tekkis küsimus, mis kompleksid need on ja mida need endast kujutavad?

Loe lähemalt siit.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474